ElSqBgEnFrDeItRuEsTr

Espa

ETOA Logo1

A+ A A-

Superfast Ferries

  • Εμφανίσεις: 8717

Superfast

Η υλοποίηση του όραματος της Superfast Ferries ξεκίνησε το 1995 με τη δρομολόγηση στην Aδριατική των 2 πρώτων πλοίων, θέτοντας νέα πρότυπα στις θαλάσσιες μεταφορές, καθιερώνοντας τη Superfast Ferries ως τη νέα, πρωτοποριακή επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Eλλάδας και Iταλίας.

Σήμερα ένας στόλος από 4 ταχύτατα και υπερσύγχρονα πλοία σας προσφέρει καθημερινά δρομολόγια από τα ελληνικά λιμάνια της Πάτρας, της Ηγουμενίτσας και της Κέρκυρας προς τα λιμάνια της Ανκόνας καί του Μπάρι στην Ιταλία.

Από το Μάρτιο του 2009, η  Superfast Ferries πραγματοποιεί καθημερινές αναχωρήσεις από το λιμάνι του Πειραιά προς Ηράκλειο, προσφέροντας τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει η Superfast Ferries και στην Αδριατική.

Superfast Ferries S.A., καθώς και όλα τα πλοία του Ομίλου είναι πιστοποιημένα κατά τον κώδικα Ασφαλούς Διαχείρισης ISM σύμφωνα με τις απαιτήσεις του SOLAS για την ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα και κατά τα διεθνή πρότυπα Διαχείρισης Ποιότητος ISO 9001:2000 και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001:2004. H πιστοποίηση κατά ISO 9001:2000 & ISO 14001:2004 έγινε από τον Αμερικανικό Φορέα Πιστοποίησης ABS Quality Evaluations του διεθνούς Ομίλου Εταιριών American Bureau of Shipping (ABS). H πιστοποίηση κατά τον κώδικα Διαχείρισης Ποιότητος ISO 9001:2000 αποτελεί αναγνώριση του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που προσφέρει ο Όμιλος.

Η Superfast Ferries, είναι 100% θυγατρική της Attica Group www.attica-group.com  , εταιρείας εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

To 2004 η Attica Group ψηφίστηκε ως «Η Καλύτερη Εταιρία της Χρονιάς για την Επιβατηγό Ναυτιλία» στα Ναυτιλιακά Βραβεία της Lloyd’s List.

Το 2006 η Blue Star Ferries ψηφίστηκε ως «Η Καλύτερη Εταιρεία της Χρονιάς για την Επιβατηγό Ναυτιλία» στα Ναυτιλιακά Βραβεία της Lloyd’s List.