ElSqBgEnFrDeItRuEsTr

Espa

ETOA Logo1

A+ A A-

Grimaldi Lines

  • Εμφανίσεις: 9396

Grimaldi Group Withe

Η ναυτιλιακή εταιρεία Grimaldi Lines, ανήκει στο όμιλο Grimaldi, έναν από τους μεγαλύτερους ναυτιλιακούς ομίλους στην Ευρώπη.  
Με έδρα τη Νάπολη της Ιταλίας η Grimaldi Lines, προσφέρει δρομολόγια από και προς την Ισπανία, την Τυνισία, το Μαρόκο τη Σαρδηνία τη Σικελία και την Ελλάδα.

Η Grimaldi Lines είναι μια μεσογειακή ακτοπλοϊκή εταιρεία, η οποία ανήκει και διευθύνεται από την εταιρεία Grimaldi Group.

Η εταιρεία Grimaldi Group (Νάπολη), ιδρύθηκε το 1945 κι έχει έναν από τους μεγαλύτερους στόλους στον κόσμο.

Η Grimaldi Lines προσφέρει τις υπηρεσίες της καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου και με τα πλοία της (Florence, Catania, Sorrento, Eurostar Barcelona, Cruise Roma και Cruise Barcelona) ενώνει την Ιταλία, την Ισπανία, την Κορσική, τη Γαλλία, τη Μάλτα και την Τυνησία.

Το 2009, η Grimaldi Group εισήγαγε εννιά νέα δρομολόγια για επιβάτες και φορτία. Αυτά τα δρομολόγια γίνονται από έξι ταχύπλοα της Grimaldi Lines που παρέχουν μια ευρεία γκάμα μοναδικών υπηρεσιών.

Όλα τα πλοία της Grimaldi Lines είναι μεγάλα κι ευρύχωρα με πολυτελή σαλόνια, εστιατόρια και μπαρ, χώρους ψυχαγωγίας, αίθουσες συνεδριάσεων, παιδότοπους, εξωτερικούς χώρους, πισίνες κτλ, άνετες σουίτες και πολλές άλλες εγκαταστάσεις.

Όταν ταξιδεύετε με την Grimaldi Lines, το ταξίδι σας γίνεται με τις πιο ασφαλείς και άνετες συνθήκες, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε μια νύχτα ξεκούρασης και ψυχαγωγίας, ενώ θα ταξιδεύετε προς τον τελικό προορισμό σας.

Σε συνεργασία με την εταιρεία LD Lines, η Grimaldi Ferries πραγματοποιεί δρομολόγια ενώνοντας τη Ιταλία με τη Γαλλία και την Ιταλία με την Κορσική με την ονομασία GLD Lines