ElSqBgEnFrDeItRuEsTr

Espa

ETOA Logo1

A+ A A-

Minoan Lines

  • Εμφανίσεις: 9492

Minoan Lines Logo14212

Οι Minoan Lines αποτελούν μια μεγάλη θαλάσσια δύναμη, η οποία πρωταγωνιστεί στην ακτοπλοϊα εδώ και 36 χρόνια. Διαθέτει έναν υπερσύγχρονο στόλο που αποτελείται από 5 πλοία, τα οποία ενώνουν καθημερινά λιμάνια και ανθρώπους με υποδειγματική ασφάλεια και άνεση.
Απόδειξη της έμφασης που δίνει η εταιρεία στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση των πελατών αποτελεί το γεγονός ότι στην ετήσια πανελλαδική έρευνα «FAMOUS BRANDS» η Minoan Lines αναδείχθηκε ως η ακτοπλοϊκή εταιρεία με την καλύτερη φήμη και για το 2012, κερδίζοντας το «ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ» στην κατηγορία της.

Minoan Lines για την Εδραίωση στην Πρωτοπορία, την Ποιότητα και την Ασφάλεια, τo Δυναμισμό και τον Σεβασμό στο Περιβάλλον.

MINOAN LINES ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ
 
Με τη αντικατάσταση των παλαιάς τεχνολογίας πλοίων, με νέα υπερσύγχρονα και υπερπολυτελή ταχύπλοα πλοία
Με τη δημιουργία νέων επικερδών δρομολογιακών γραμμών εντός και εκτός των θαλάσσιων συνόρων της Ελλάδας
Με τη διατήρηση και ενίσχυση της κυρίαρχης θέσης της Minoan Lines στις γραμμές της Ελλάδας και της Ιταλίας, με παράλληλη ενίσχυση της ανταγωνιστικής της ικανότητας
Με τη διεύρυνση του εμπορικού δικτύου της εταιρείας, με στόχο πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, σε περισσότερους σταθμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό.
 
MINOAN LINES ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ

Αξιοποίηση των επενδυτικών ευκαιριών και των προκλήσεων, (μέσω συνεργασιών, εξαγορών ή συγχωνεύσεων) στους τομείς που δραστηριοποιείται η εταιρεία, με αφορμή τις ανακατατάξεις που διαδραματίζονται στην ελληνική ακτοπλοία, λόγω της άρσης του Cabotage και της απελευθέρωσης της ελληνικής ακτοπλοϊκής αγοράς.

 
MINOAN LINES ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Ποιοτικότερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, σε συνδυασμό με την ασφάλεια και τη συνέπεια εκτέλεσης των δρομολογίων.
Βελτίωση των συνθηκών διακίνησης, επιβατών και οχημάτων.
 
 
MINOAN LINES ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 

Σεβασμός και προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, με συνεχείς ελέγχους και σχολαστική τήρηση των διεθνών διατάξεων (ΜΑRPOL).
Διαχωρισμός των απορριμμάτων σε ειδικά δοχεία περισυλλογής και απόδοσή τους σε ειδικά φορτηγά αυτοκίνητα στα κατά τόπους λιμάνια.
Συγκέντρωση όλων των αποβλήτων σε ειδικές δεξαμενές και απόδοσή τους επίσης σε ειδικά για το σκοπό αυτό φορτηγά αυτοκίνητα.
Ειδική σήμανση σε καθορισμένα σημεία στα πλοία για την αποφυγή της απόρριψης άχρηστων αντικειμένων στη θάλασσα.