LOGO5
Print this page

Κέρκυρα - Βιέννη

Η Βιέννη (Wien) είναι η πρωτεύουσα της Αυστρίας και ένα από τα ομόσπονδα κρατίδιά της. Με πληθυσμό περίπου 2.000.000 κατοίκων, αποτελεί την μεγαλύτερη πόλη καθώς και το πολιτικό, πολιτισμικό και οικονομικό κέντρο της χώρας.
Οι κυριότερες βιομηχανίες της πόλης κατασκευάζουν μηχανήματα, χημικά προϊόντα, έπιπλα, πορσελάνες και υαλικά. Πολύ σημαντικός οικονομικός παράγοντας για την πόλη είναι και ο τουρισμός, καθώς η Βιέννη με τον μεγάλο πλούτο της σε έργα τέχνης, μνημεία, μουσεία αποτελεί πόλο έλξης πολλών τουριστών. Την Βιέννη επίσης επισκέπτονται οι περισσότεροι τουρίστες την περίοδο των Χριστουγέννων, όπου υπάρχουν πολύ ωραία αξιοθέατα όπως η χριστουγεννιάτικη αγορά της. Επίσης έχει πολύ μεγάλη ποικιλία σε ιστορικά μνημεία διαφόρων αυτοκρατόρων όπως η Μαρία Θηρεσία, ο Φραγκίσκος Ιωσήφ Β', Μαρία Αντουανέττα, η γυναίκα του Φραγκίσκου Ιωσήφ Σίσσυ κ.ά.

Πετάξτε από Κέρκυρα προς Βιέννη πτήσεις απο 114* ευρώ



* ισχύει για απλη μετάβαση
* περιορισμένη διαθεσιμότητα
* περιλαμβάνει μια χειραποσκευή 55χ40χ20cm έως 10kg
* ο νάυλος είναι μή επιστρέψιμος


οι τιμές αφορούν απευθείας πτήσεις

έναρξη από 21/05/2013 εώς και 21/09/2013


Η Βιέννη ειναι μια πανέμορφη πόλη με πλούσια ιστορία, αμέτρητα αξιοθέατα ( μουσεία, μνημεία, παλάτια, πλατείες, εκκλησίες κ.α )  και στοιχεία που  μαγεύουν τον επισκέπτη απο την πρώτη κι’ολας στιγμή! Επίσης θωρείται η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης και είναι μια σύγχρονη πόλη με μοναδική γοητεία, ζωντάνια και στυλ. Η πόλη της Βιέννης διαθέτει εξαιρετική τουριστικη  υποδομή και υπόσχεται να προσφέρει υπέροχη διαμονή και ασφαλείς διακοπές σε όσους την επισκέπτονται.

 

 

 

Last modified on
Rate this item
(3 votes)
.COM Business Computing 2013