LOGO5
Print this page

Ίλα Μουχέρες

Το νησί των γυναικών -αυτό σημάινει το όνομα του-, η Isla Mujeres είναι το ιδανικό μέρος για τις διακοπές σας. Εκεί μπορείτε να περάσετε τις ημέρες σας χαλαρώνοντας σε μια παραλία με λευκή σκόνη, να κάνετε κολύμβηση με αναπνευστήρα στα κρυστάλλινα γαλάζια νερά ή απλά να χαλαρώνετε στην αιώρα κάτω από το αγαπημένο σας palapa . Βρίσκεται ανατολικά από την χερσόνησο Γιουκατάν στο Μεξικό. Είναι περίπου οκτώ μίλια μακριά  από τον κόλπο της γυναίκας (Bahia Mujeres),  επίσης  πολύ κοντά στο  Κανκούν .Η  Isla είναι πέντε μίλια μήκος και περίπου μισό μίλι πλάτος στο φαρδύτερο σημείο.

Το κλίμα της Isla Mujeres είναι, όπως μπορείτε να φανταστείτε  εξαιρετικό, η     θερμοκρασία είναι αρκετά σταθερή το μεγαλύτερο μέρος του έτους, με τους πιο ζεστούς μήνες να είναι  από τον Ιούνιο μέχρι τον Αύγουστο. Σύνηθες φαινόμενο  κατά τη διάρκεια της υγρής περιόδου, Οκτώβριος-Νοέμβριος είναι οι καθημερινές απογευματινές καταιγίδες. 

Είναι ιδιαίτερα  γνωστό και δημοφιλής ειδικά στην Βόρεια Αμερική καθώς οι περισσότεροι επισκέπτες είναι από τις  Η.Π.Α και τον Καναδά.

Last modified on
Rate this item
(1 Vote)
.COM Business Computing 2013